Online Trening - Активнија Србија

Online Trening

Пријави се и бесплатно вежбај

Online trening

После успешне пријаве на вашу EMAIL адресу добићете видео линк са тренингом

online-trening-nivo-1-aktivnija-srbija-vezbajte-sa-nama-i-pokrenite-se

Овај тренинг је намењен свима онима који планирају да се покрену И уврсте физичко вежбање у свој недељни план активности.

Тренинг се састоји од вежби дисања, мобилности, стабилизације и снаге. Препорука је да се овај тренинг уради два пута недељно током прве две недеље тренинга. Касније додати и трећи трениг током недеље, И по том распореду тренирати најмање четири наредне недеље.

Препорука је да се данима када нема тренинга, два пута недељно, одлази у шетњу по природи у трајању од најмање 45 мин.
По завршетку ових 6 недеља може се наставити по овом плану или прећи на тренинг 2 ниво.

online-trening-nivo-2-aktivnija-srbija-vezbajte-sa-nama-i-pokrenite-se

Тренинг је прилагођен особама које већ извесно време вежбају два до три пута недељно. Креиран је тако да су укомбиноване вежбе мобилности, стабилизације и снаге.

Уколико сте тренирали протеклих шест недеља са нама, и желите да своје физичке способности унапредите, пред вама је тренинг бр 2.

План је да прве две недеље урадите три тренинга недељно редоследом тренинг 2, тренинг 1, тренинг2. Нарвно, уколико можете, две шетње по природи дедељно.

По завршетку овој периода, наредне четири недеље радите тренинг 2 три пута недељно са два изласка у природу у трајању од 45 мин комбинације лаганог трчања И брзог ходања.

online-trening-nivo-3-aktivnija-srbija-vezbajte-sa-nama-i-pokrenite-se

Тренинг је намењен онима који вежбају три и више пута недељно, и желе да још више унапреде своју кондицију. Представља комбинацију вежби мобилности, стабилизације, снаге И експлозивне снаге. 

План је да уколико од почетка вежбате са нама, прве две недеље овог циклуса комбинујете тренинге три пута недељно и то редоследом тренинг 3  тренинг 2 тренинг 3  са два тренинга брзог ходања или лаганог трчања у трајању од 45 мин.

Након ове две недеље наставити са три тренинга 3 ниво плус два тренинга напољу недељно, наредне четири недеље.